Festival Unlimited Loterij met Najib Amhali

Wil jij een hilarische avond meemaken met Najib Amhali en tegelijk ons helpen honderden mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen?

 

Kijk dan naar de Festival Unlimited Fundraise Livestream a.s. zaterdag 13 maart om  21.00 uur en doe mee aan Najib’s Muziekboeket, een interactieve show vol gezelligheid en gekkigheid, waar jij vanuit huis aan deel kan nemen. Wil jij een liedje voor iemand aanvragen bij Najib en zijn live band, wil je je moeder laten verrassen met een live videobelletje of een vriend laten roasten live in de uitzending, laat ons dit dan weten!

 

Het enige dat je daarvoor moet doen is wel een lot kopen voor de Festival Unlimited loterij. Dat kost 15 euro en doe je via www.festivalunlimited.nl.
Daar kan je ook jouw verzoek voor de show achterlaten. Haalt je verzoek de show niet, dan doe je altijd nog mee aan de loterij, waarvan de trekking
aan het einde van de livestream is. De opbrengsten gaan naar Festival Unlimited en de prijzen voor de loterij worden grotendeels gekocht bij lokale ondernemers, die in deze tijden ook een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

 

Koop dus alvast jouw lot en vergeet niet, hoe meer loten jij koopt
Natuurlijk mag je ook een lot kopen, zonder een verzoekje achter te laten. Prijswinnaars na de uitzending ook bekend gemaakt via de website.
De livestream is te zien via de Facebook-kanalen van Support Your Locals L-V, Festival Unlimited, LVTV, RIJSWIJK TV en RKAVV.

 

Daarnaast kan je ook kijken op televisie Ziggo Kanaal 44 (TV Haaglanden) en via de website www.festivalunlimited.nl.